Oversigt over Eames DSR stole

EAM har mange lækre DSR stole, som har været på markedet i mange år. Nogle af deres ældste stole, som der stadig er mange danskere som bruger hverdag blev opfundet eller skabt tilbage i 1940’erne.

alle Eames stole

Derudover er firmaet en familievirksomhed som altid har haft fokus på deres værdier, hvilket gør at det er samme stil uanset om du kigger på en stol fra 1940’erne eller fra 2010’erne.

Stolene kan passe ind i danske hjem, men de kan ligeledes passe ind i hjem der har indrettet sig efter udenlandske stile. For at nævne et eksempel kan deres 670 Lounge Chari/671 Ottoman bruges på kontoret, i et venteværelse, stuen eller noget helt andet.

Når det kommer til disse DSR stole er det kun din fantasi som sætter grænsen.

Gennem tiden har de lavet både store og fantastiske stole som den vi lige nævnte, og de har lavet simple stole som har et minimalistisk udtryk.

EAM er en virksomhed som altid levere stole i høj kvalitet. Oftest er de blevet karakteriseret som værende stole til rigmænd, direktører og andre chefer, men da lønningerne har haft en stigning i de sidste par år har alle nu mulighed for at købe disse lækre stole.

Dette kan også ses på deres udvalg, som er stort. I starten producerede de stole som var til direktører og andre højtstående medlemmer af samfundet, men i løbet af de sidste 20 til 30 år har de haft en ændring i deres strategi.

De står bag simple stole, stole som kan bruges indenfor og udenfor og meget mere. Kan man godt lide at analysere og er man en af dem som elsker god design og høj kvalitet ja, så er EAM et firma du burde kende til.

Udover at producere og sælge stole laver de også mange andre ting – Vi har dog valgt at fokusere på deres stole.

Stole du bør kende til

For at nævne nogle få af de mange stole som du kan købe fra EAM kan vi nævne:

 • Chaise

Denne stol blev lavet i 1968, og er perfekt til kontoret. Stolen blev oprindeligt lavet som en lille sofa, hvor man kunne tage en hurtig lur. Det er en fantastisk god løsning, hvis man har meget let ved at blive stresset.

Stolen er flot og komfortabel og har et universelt look. Den kan stå indenfor og ude på en terrasse.

 • DCM

DCM er en mere simpel stol med en stolt historie. Den blev introduceret til markedet i 1946, hvor den hurtig blev en succes på det amerikanske marked. Siden da er den blevet mere og mere udbredt i andre lande, hvor den stadig er en klassiker i de danske hjem.

 • Eames ALIMINUM Group

Eames Aliminum Group har været populær siden 1958. Stolen er primært brugt udenfor, hvor den kan bruges til at ligge ned samtidig med at man nyder solen. Det er særligt designet, som kan bruges uanset hvilken stil man har, som har fået stor ros.

 • Eames Molded Wood Chair

Eames Molded Wood Chair er, som navnet antyder, en stol lavet af træ. Stolen er et af de nyeste vidundere fra firmaet og blev introduceret i 2013. Den blev hurtigt en populær stol i USA, og det er endda muligt at købe stolen med et klassisk trædesign, mens man også kan få den i sort og andre farver.

Stolen er i sandhed et symbol på at meget ikke nødvendigvis er det bedste. Da det er en lille stol er den meget fleksibel, som man kan benytte til spisebordet. Når man sidder på stolen får man nemlig frihed til at bevæge sig rundt uden problemer.

 • Eames Tandem Seating

Eames Tandem Seating er en af de stole som har et flot og elegant design, samtidig med at den både symbolisere de gode gamle dage og nutidens ungdom. Idéen til stolen kom i 1958 og efter et par år var den klar til at blive solgt i de amerikanske butikker.

Der er to sæder i stolen, og hvis man kigger ordentligt efter på markedet er det endda muligt at få denne type stol med tre sæder. Den er nem at bære rundt på, samtidig med at man også kan reparere og vaske stolen uden problemer.

 • LCW

I 1945, hvor denne stol er fra sluttede 2. verdenskrig. Dette betød at mange unge mænd vendte hjem og kunne nu fortsætte deres produktion af fantastiske møbler. Eames ville gerne kunne introducere noget nyt til markedet og valgte derfor at en stol skulle være løsningen.

Stolen blev testet og testet, samtidig med at den også blev presset til sit yderste. Til sidst stod de tilbage med denne stol, som har en lidt underlig design, men stadig en fantastisk stol hvis man mangler en stol at slappe af i, i stuen.

Nogle af de andre stole eller sofaer, som er værd at tjekke ud er:

 • DCW – En helt normal træstol. Minder om DCM.
 • Eames Compact Sofa – En anderledes sofa, som kan trække opmærksomheden
 • Eames Executive/Lobby Chair – En stol perfekt til at bede folk vente i
 • Eames Plastic Armchair Dal – En flot stol i plastik. Fås også uden ‘Dal’.
 • Eames Sofa ES108, en flot standard sofa som vipper lidt tilbage
 • Fiberglass Armchair – En stol med fiberglass. Blev genlanceret i 2014 med en lille ændring i designet
 • La Chaise – En flot stol, som passer ind i hjem med en anderledes indretning
 • LCM – En helt normal spisebordsstol. Flot design
 • Organic Chair – En stol som kan bruges i spisestuen eller stuen. Var et hit tilbage i 40’erne og som blev relanceret i 2004
 • Plastic Side Chair DSS – Stabile og pålidelige stole
 • Stacking and Ganging Chair – En simpel stol, som alle kan få til at passe i ens hjem
 • Wire Chair – En stol som oftest bliver brugt på arbejdsmarkedet eller ude i køkkenet

Som du nok kan se, er der mange stole at vælge imellem. Selvom det ikke er alle stole som passer til dig rent designmæssigt, er alle stole af meget høj kvalitet – og kendte på det amerikanske marked.

Recent Posts

Recent Comments

  Archives

  Categories

  Meta

  admin Written by:

  Be First to Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *