5 gode grunde til at skaffe Eames DSR stolen

Har du haft kig på Eames DSR stolen, men du ved ikke helt om du kan bestemme dig for at købe den eller ej har vi her 5 gode grunde til hvorfor du bør investere i en Eames DSR stol. Stolene kan godt virke til at være forholdsvis dyre, men vi kan hurtig bekræfte at man får kvalitet for pengene.

Eames DSR stolene

Eames er desuden kendt for at lave langtidsholdbare stole, og da de har været i branchen i mange år kender de deres leverandører ud og ind. De benytter sig kun af de bedste materialer, og så er de ikke bange for at eksperimentere med deres modeller for at få en stol der er mere behagelig at sidde i for dig.

De fem gode grunde er:

 • Stolene har et helt unikt design

Alle stole lavet af Eames har et unikt design, som du kan bruge til hvadsomhelst. Det er lidt ligemeget om du leder efter en stor til dit hjemmekontor, din stue eller til arbejdet – stolen kan passe ind uanset hvad.

Da stolen har et universelt design er stolen ligeglad med hvordan du har indrettet dit hjem – den kan passe ind.

 • Det er en god løsning

Ud over designet, er stolen bare en god løsning. Disse stole fra Eames kan nemlig holde til lidt af hvert, og går aldrig af mode på grund af deres tidløse design. Selvom nogle af deres stole kan være en dyr investering i starten, er det en investering der er værd at tage.

 • En stolt virksomhed

Eames er en stolt virksomhed som har meget historie bag sig. Det er derfor også en god idé at investere i disse stole, da man samtidig støtter op om virksomheden. Familien ejes af en familie, hvor moren står i spidsen sammen med sine fem børn.

46uwhrt

 • Stolene er komfortabel

Stolene er meget behagelige at sidde i. Når man sidder ned i stolen føler man sig ikke lukket inde, da man har mulighed for at bevæge sine arme frit – hvilket til dels også skyldes det meget moderne design.

 • Stolene er langtidsholdbare

Som vi tidligere har nævnt er stolene langtidsholdbare, og det er selvfølgelig en af de rigtig gode grunde til hvorfor man bør købe en Eames stol. Behandler man sin stol ordentligt vil den kunne holde i op til 20 år – hvor en normal stol normalt kun har en levealder på 10 år.

Stolene er derudover også rengøringsvenlige og det er meget nemt at tage en klud og vaske dem af.

Når man køber en stol fra Eames skal man passe på ikke at købe en kopi. Eftersom at disse stole fra Eames er dyrere end normale stole, er der opstået mange – særligt kinesiske – kopier på markedet, og får man fat i en af disse, kan du være sikker på at du får en stol som hurtig vil gå i stykker.

Har du spørgsmål til din Eames stol kan du eventuelt kontakte en forhandler af disse stole – er du ikke så vild med at snakke i telefon har de fleste webshops eller andre forhandlere også en mail.

Recent Posts

Recent Comments

  Archives

  Categories

  Meta

  admin Written by:

  Be First to Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *